ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Izvješće

mup sbk

 

Tijekom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljena su 4 kaznena djela.

Dana 27.08.2021.godine oko 20,00 sati u mjestu Banove Njive, općina Kiseljak policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak  izvršili su kontrolu i pregled osobe E.H. rođen 2000.godine iz Sarajeva, koji je zatečen u parkiranom putničkom motornom vozilu marke BMW.  Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 21,50 sati u na lokalnom putu u mjestu Ovčarevo, općina Travnik, policijski službenici PS Travnik izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Alfa Romeo kojim je upravljao S.A. rođen 1988.godine iz Travnika. Prilikom kontrole isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 28.08.2021.godine oko 20,00 sati na lokalitetu Plivskog jezera, općina Jajce, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Jajce izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Peugeot, u kojem je zatečen D.V. rođen 1990.godine iz Jajca. Prilikom kontrole isti je dobrovoljno predao određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji, priopćili su iz MUP-a ŽSB.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17