ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Zbog prodaje stana

salzburg24.jpg

 

Austrijska policija istražuje stravičan zločin nakon što je jučer u poslijepodnevnim satima prolaznik u pokrajini Salzburg pronašao tijelo žene. Radi se 44-godišnjoj Bosanki koja živi u Austriji, a zbog sumnje da je počinio ubojstvo policija traga za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom, koji je također porijeklom iz BiH, prenosi austrijski portal Salzburg24.at.

Nestanak žene prijavljen je u srijedu, pošto su članovi njene obitelji pozvali policiju te im kazali da se sastala sa bivšim suprugom s kojim se razvela prije dvije godine.

  • U vozilu nađeni tragovi krvi

    U vozilu nađeni tragovi krvi

    FOTO: SALZBURG24.AT


Odmah poslije toga pokrenuta je potraga, i to na dva mjesta u Untersbergu kod Gredinga i Lungauer Ridingtalu. Ta dva mjesta udaljena su oko 100 kilometara jedno od drugog, ali su mobiteli nekadašnjih supružnika prije nestanka bili locirani u tim krajevima.

U Ridingtalu policija je otkrila BMW X3 Bosanca, napušten na jednom imanju ispred šume.

Forenzičari i kriminalistički tehničari su na mjestu zločina utvrdili da je nesretna žena usmrćena najvjerovatnije željeznom šipkom koja je nađena pored automobila.

  • Tijelo prevezeno na obdukciju

    Tijelo prevezeno na obdukciju

    FOTO: SALZBURG24.AT


U vozilu su pronađeni tragovi krvi. Zbog toga je automobil dovezen u Salzburg, gdje će biti podvrgnut forenzičkoj istrazi kako bi se osigurali svi tragovi.

Ženin mobitel bio je isključen, te se pretpostavlja da ga je ugasio ubojica.

Prema izjavama članova porodice nesretne žene motiv za ubojstvo bi mogao biti problem oko prodaje zajedničkog stana, prenosi Avaz.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17