ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Jedna sa smrtnim ishodom

mup sbk

 

Dana 25.08.2021.godine oko 23,30 sati u ulici Brdske Brigade 320, općina Vitez, policijski službenici kriminalističke policije zajedno sa timom za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik  izvršili su kontrolu i pregled osobe M.Š. rođen 1999.godine iz Turbeta. Tom  prilikom utvrđeno je da isti prodaje za novčani iznos određenu količinu bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga „Speed“, osobi A.T. iz Turbeta.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje Izvješća o počinjenom kaznenom djelu iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Dana 25.08..2021.godine oko 10,20 sati na lokalitetu Rostova, općina Bugojno dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali:

  • Vozač  G.H. rođen 1976.godine koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Mercedes,  iz Sarajeva,
  • Vozač  O.R. rođen 1973.godine koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke BMW, dok su na mjestu suvozača zatečene O.A rođena 1977.godine., O.Š. oboje iz Livna kojima su konstatirane lakše tjelesne ozljede.

U  ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobila je suputnica O.I. rođena 2005.godine iz Livna, koja je prevezena u Županijsku bolnicu Travnik, a zatim na UKC Sarajevo.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na licu mjesta navedene nezgode izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno. 

Istog dana 25.08.2021.godine oko 13,20  sati u mjestu Jehovac, općina Kiseljak dogodila se prometna nesreća kojom prilikom je došlo do  kontakta teretnog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao A.L. rođen 1981.godine iz Busovače,  i  kombi vozila VW T2 kojim je upravljao A. B. rođen 1990.godine iz Kiseljaka, koji je u ovoj nezgodi smrtno stradao. U kombi vozilu su se nalazili još supruga stradalog E.B. koja je zadobila teže tjelesne ozljede, te njihovo trogodišnje dijete Đž.B. i brat A.B. od kojih su  E.B. i A.B. zbog dobvenih ozljeda upućeni u Županijsku bolnicu Travnik, dok je djevojčica upućena u UKC Sarajevo. Provjerama  je utvrđeno da ostali sudionici prometne nesreće koji su se nalazili u kombi vozilu nisu životno ugroženi.

U saradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na licu mjesta navedene nesreće izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, priopćeno je iz MUP-a ŽSB

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17