ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Surdup 2

neum_barka_turizam_more.jpg

FOTO : Bljesak

 

Petogodišnja djevojčica, državljanka Švicarske, teže je ozlijeđena u Neumu kad je na pedalinu na kojoj se nalazila naletio skuter na kojem su bila dvojica muškaraca. MUP HNŽ-a izvijestio je kako je 3. kolovoza oko 18:50 sati PS Neum obaviještena da je u naselju Surdup 2 u Neumu došlo do prometne nezgode na moru.

''Tom prilikom je Jet ski naletio na pedalinu kojim je upravljao I.M.(2001) iz Sarajeva i maloljetna osoba I.E.(2016) koja je tom prilikom zadobila ozljede neutvrđenog stupnja. O svemu je odmah obaviještena Lučka kapetanija, inspektori prometa i veza i dežurni tužitelj'', naveo je MUP. Kako je pak potvrđeno za Dnevni avaz iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, djevojčica se nalazila na pedalini, zajedno s još četiri osobe, kada ih je u jednom trenutku udario skuter na kojem su bila dva muškarca. Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Neum djevojčica je kolima Hitne pomoći prevezena u dubrovačku bolnicu. Neslužbeno, zadobila je ozljede glave.

Lučke kapetanije Neum su nam kazali da se pedalina nalazila na nedozvoljenoj udaljenosti od obale, odnosno, na 150 metara. S druge strane, skuter koji je trebao od plaže biti udaljen 300 metara u jednom trenutku se, kako je Avazu rekao Stojan Šutalo iz Lučke kapetanije Neum, primaknuo pedalini, a potom je udario i to u stranu na kojoj se nalazila i djevojčica, a koja je glavom udarila o skuter. Zanimljivo je da je skuter, kako je to naknadno utvrđeno, registriran za osobne potrebe, dok je vlasnik pedaline, navodno, negirao da je on iznajmio plovilo, navodi Avaz.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17