ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Heisenberg

mupks

 

Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga-Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo priveli su E.Š. rođen 1987. godine u Užicu, nastanjen u Sarajevu, zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

On je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Po završenoj kriminalističkoj obradi bit će, uz službeni izvještaj o počinjenim kaznenim djelima, predat u nadležnost Kantonalnom tužiteljstvu Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga-Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo oduzeli su i kompletan "laboratorij” za uzgoj i proizvodnju opojne droge marihuane  pronađenu u iznajmljenom stanu, u ulici Humska u općini Novo Sarajevo, koji koristi E.Š. rođen 1987. godine u Užicu, nastanjen u Sarajevu.  

- Pretres tog stana izvršen je u operativnoj akciji kodnog naziva 'HEISENBERG', pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo i na osnovu Naredbe Općinskog suda u Sarajevu - navode iz MUP-a KS.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17