ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Slučajnost ili?

deva-tours-poginuli-1068x601.jpg

 

Autobus Deva Toursa izletio je s ceste u nedjelju ujutro kod Slavonskog Broda, a u nesreći je poginulo 10 ljudi. Na isti dan prije 10 godina na Kosovu je bus iste tvrtke skrivio tešku prometnu nesreću.

Mediji na Kosovu podsjećaju na tragičnu priču obitelji Thaçi koja je prije točno deset godina, 25. srpnja 2011., na isti datum kada se dogodila stravična prometna nesreća pored Slavonskog Broda u kojoj je poginulo deset državljana Kosova, stradala u prometnoj nesreći u selu Lugbunar u Đakovici na Kosovu, prenosi 24sata.hr.

Peteročlana obitelj, David Thaçi, njegova supruga Tone Thaçi, kao i njihove dvije kćeri i kći Davidova brata, Emanuela, Magdalena i Doruntina Thaçi poginuli su u nesreći kada je u njih udario autobus. Bila je to jedna od najvećih tragedija na cesti na Kosovu u kojoj je praktički nestala cijela jedna obitelj, a ozlijeđene su još dvije osobe, Anton Thaçi i Marte Thaçi.

 

https://hms.ba/wp-
Foto: Sinjali.com

 

Ono što je zanimljivo i zbog čega je portal Sinjali podsjetio na ovu tragediju je činjenica da je u toj nesreći također bio uključen autobus Deva Toursa, iste agencije u čijem autobusu je poginulo deset ljudi kod Slavonskog Broda u nedjelju.

Nesreća 2011. godine dogodila se jer je autobus Deva Toursa napustio trak i udario u automobil u kojem je putovala obitelj Thaçi.

Reporteri portala Sinjali kontaktirali su Froka Thaçija, brata preminulog Davida Thaçija, koji je potvrdio da je autobus koji je sudjelovao u nesreći 2011. pripadao tvrtki Deva Tours./HMS/

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17