ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
TRAGEDIJA

873x400_2_100.jpg

Dok su 42-godišnji vozač Audija, inače švicarski državljanin, te 22-godišnja putnica iz BiH koja je sjedila na zadnjem sjedištu, prevezeni u bolnicu na sanaciju ozljeda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa. 

Brojni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od Anide Zolota iz Travnika koja je poginula jučer u stravičnoj prometnoj nesreći na zagrebačkoj zaobilaznici.

- Da joj se dragi Allah smiluje i da je uvede u Džennet, a obitelji da sabur. Anida Zolota je jedno od najmilostivnijih i plemenitijih bića koje sam ja poznavala - navodi se u jednoj od objava. 

Nesretna djevojka je bila na suvozačevom mjestu u Audiju A3 švicarskih registarskih oznaka koji se u jednom trenutku zbog nedržanja dovoljnog razmaka zabio u stražnji dio kamiona s prikolicom srbijanskih oznaka.

I dok su 42-godišnji vozač Audija, inače švicarski državljanin, te 22-godišnja putnica iz BiH koja je sjedila na zadnjem sjedištu, prevezeni u bolnicu na sanaciju ozljeda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa. 

Anida je, kao i mnogi mladi iz BiH, prošlog proljeća otišla u Švicarsku za boljim životom i poslovnim mogućnostima.

Dnevnik.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17