ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Instruktor vožnje

1432374.jpeg

Foto: Ilustracija

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podiglo je sredinom mjeseca optužnicu protiv Mustafe Karavdića zbog kaznenog djela bludne radnje. Sudija za prethodno saslušanje Općinskog suda Visoko u cijelosti je potvrdio optužnicu 21. lipnja, piše Klix.ba.

Karavdić se tereti zbog svog ponašanja 30. rujna 2020. godine oko 18.40 sati, na području grada Visoko, u ulici Branilaca, na poligonu za obuku vozača, a nakon što je završio sa satom kao instruktor vožnje na kojem je obučavao kandidatkinju K. K.

Kandidatkinja je u vozilu za obuku sjedila na mjestu vozača, a kada je ugasila vozilo i skinula sigurnosni pojas, Karavdić je, kako se navodi, "s ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona svoju ruku stavio na desnu ruku oštećene koju je držala spuštenu na natkoljenici svoje desne noge i svojom rukom milujući ruku oštećene rekao: ‘Vožnja je bila dobra, sve je uredu, žuriš li’?".

"Kako mu je oštećena odgovorila: ‘Već devet minuta kasnim’, svoju ruku kojom je milovao ruku oštećene podigao i njom zagrilio oštećenu preko ramena i privukao sebi, nakon čega je ruku pokušao staviti ispod majice oštećene i uhvatiti za grudi, radi čega se oštećena odmicala od njega prema vratima i lijevom rukom uhvatila za kvaku na vratima pokušavajući da ih otvori i izađe", stoji u optužnici.

Međutim, tada je on "svoju ruku povukao ispod majice oštećene pa ponovo stavio preko ramena oštećene i jače privukao sebi te poljubio oštećenu u lijevi obraz blizu lijevog uha, a zatim poljubio na sredinu obraza pa treći put poljubio oštećenu blizu njenih usana, iako je bio svjestan da upotrebom sile čini bludne radnje, što je htio".

Oštećena ga je, "uplašena, snažno odgurnula od sebe, otvorila vrata i istrčala iz auta i tako spriječila da dovrši s umišljajem započeto kazneno djelo dakle, upotrebom sile pokušao učiniti bludnu radnju", zaključuje se u optužnici.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17