ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP SBŽ

yaabot_ecstasy1-Copy-1.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 kaznenih djela.

Dana 05.06.2021.godine oko 20,30 sati u mjestu Kasapovići, općina Novi Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu osoba S.G. rođen 1987.godine i S.D. rođen 1994.godine, obojica iz Novog Travnika. Tom prilikom kod istih je pronađeno 6 tableta za koje se sumnja da su opojne droge Extasy.

Istog dana, oko 22,00 sati u mjestu Divjak, općina Vitez, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu osobe G.H. rođen 2001.godine iz Viteza. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 06.06.2021.godine oko 18,40 sati u mjestu Grablje, općina Busovača policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao N.M. rođen 1998.godine iz Zenice. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17