ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
DOK JE SUPRUGA SPAVALA U DRUGOJ SOBI

5da09d90-8fec-443f-acfc-1f2f0a0a0a78-silovanje-preview.jpg

Ovaj gnusni čin dogodio se u kasnim večernjim u kući u kojoj Visočanin stanuje sa suprugom i kćerkom, dok je njegova supruga spavala u drugoj sobi

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podiglo je optužnicu protiv T. A. iz Visokog, kojom ga tereti za silovanje kćerke, koje se dogodilo početkom ove godine u njihovoj kući.

Nakon silovanja, kako se navodi u optužnici, kćerki je dao 20 KM i zaprijetio joj da o nikome ne smije ništa reći, jer će je istjerati iz kuće i oboje će imati probleme.

Visočanina Tužiteljstvo tereti za silovanje i rodoskrvnuće, a optužnicu je potvrdio sudija za prethodno saslušanje Općinskog suda u Visokom.

Prema optužnici, ovaj gnusni čin doggodio se u kasnim večernjim satima u noći sa 14. na 15. veljače ove godine, u kući u kojoj optuženi stanuje sa suprugom i kćerkom.

Sve se dogodilo kada je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, dok su u drugoj sobi spavali optuženi i njegova kćerka.

On je, kako se navodi u optužnici, s kćerke je pokušao strgnuti prekrivač. U optužnici Županijskog tužiteljstva ZDŽ-a detaljno je opisano na koji način se dogodio ovaj monstruozni čin, nakon čega je kćerka u jednom momentu uspjela da oslobodi ruke i odgurne oca od sebe, ali to ga nije zaustavilo.

"Nakon toga je on odmah ustao, navukao hlače i vratio se na kauč na kojem inače spava, a potom joj ponovo prišao", navodi se u optužnici.

Nakon što je, kako stoji u optužnici, ponovo prišao te zadovoljio svoje potrebe pored kćerke, dao joj je 20 KM i zaprijetio da o tome što se dogodilo ne smije nikome govoriti.

"Zaprijetio joj je da će je istjerati iz kuće i imat će probleme i ona i on", navodi se u optužnici Županijskog tužiteljstva ZDŽ-a.

Depo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17