ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
BJEGUNAC OD HRVATSKOG PRAVOSUĐA

sjffasfas.png

Po tjeralici za Zoranom Mamićem svaka policijska agencija dužna je postupiti po nalogu iz Hrvatske.

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas će privesti Zorana Mamića, donedavnog trenera Dinama, javlja Avaz.ba.

On će nakon privođenja u Međugorju biti dovezen u Sud BiH na sudsko ročište.

Hrvatsko pravosuđe, podsjećamo, poslalo je prije nekoliko dana zahtjev bh. institucijama u kojem se traži raspisivanje crvene Interpolove tjeralice za Zoranom Mamićem, bratom Zdravka Mamića, bivšim savjetnikom ovog kluba, koji se već treću godinu nalazi u Međugorju

Po tjeralici za Zoranom Mamićem svaka policijska agencija dužna je postupiti po nalogu iz Hrvatske.

Podsjećamo, MUP Hrvatske izdao je tjeralicu za Zoranom Mamićem nakon što se prije nekoliko dana nije javio na izdržavanje zatvorske kazne.

Policija je na tjeralici, uz osobne podatke Zorana Mamića, objavila da je nalog za tjeralicu izdao zagrebački Županijski sud zbog zloporabe položaja i ovlasti, davanja mita i zloporabe povjerenja u ekonomskom poslovanju.

Po Zakonu, nakon privođenja Zorana Mamića u Sudu BiH će se odlučivati o njegovom izručenju, točnije o tome postoje li uvjeti da se izruči Zagrebu, s obzirom  na to da osim hrvatskog ima i državljanstvo BiH.

Vrhovni sud Hrvatske je sredinom ožujka Zdravku Mamiću pravomoćno potvrdio kaznu od šest i pol godina, dok je njegovom bratu Zoranu Mamiću smanjio kaznu na četiri godine i osam mjeseci.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17