ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
POLICIJSKA AKCIJA

drogavisoko12.png

Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu sinoć su, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Zeničko-dobojske županije, proveli akciju protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet droga.

 

U akciji je uhićena jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postupajući po naredbama Županisjkog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije i Opštinskog suda u Visokom, policijski službenici SIPA-e su u Visokom pretresli jedan stambeni objekat prilikom čega su otkrili laboratoriju za proizvodnju marihuane u vještačkim uvjetima, te privremeno oduzeli oko 150 saksija sa stabljikama skanka u završnom stadijumu sazrijevanja, kao i sustave za navodnjavanje, zagrijavanje, osvjetljenje i dovod zraka.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, uhićena osoba će biti predata u dalju nadležnost Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije. Policijski službenici SIPA-e nastavljaju aktivnosti u okviru ovog predmeta, piše Klix.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17