ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

drogamarihuana-660x330.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 08.03.2021.godine oko 11,00 sati u ulici Obale Hrvatske mladeži, općina Kiseljak policijski službenici PS Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe H.P. rođen 1980.godine iz Kiseljaka. Prilikom pregleda kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 16,30 sati u ulici 14. Septembar, općina Donji Vakuf policijski službenici PS Donji Vakuf izvršili su kontrolu i pregled osobe Z.S. rođen 2000.godine iz Donjeg Vakufa. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje. 

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 7 slučajeva  narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 8 prometnih nesreća u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 286 prekršajnih naloga, od kojih je 135 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. 

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod djelovanjem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 7 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. - priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17