ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

1_GkWpmyheRoFOd4NdAPENMQ.jpeg

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 05.01.2021.godine oko 12,00 sati u mjestu Sadovače, općina Vitez, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, na osnovu naredbe općinskog suda Travnik izvršili su kontrolu i pretres kuće, okućnice, pratećih objekata i putničkog motornog vozila marke Passat, korisništvo S.H. rođen 1979.godine u Travniku. Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U nastavku aktivnosti oko 14,00 sati u mjestu Meljanac, općina Travnik, na osnovu naredbe općinskog suda Travnik, navedeni policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija korisništvo A.Đ. rođen 1991.godine u Travniku. Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, digitalna vaga za precizno mjerenje i mobilni telefon.

Istog dana, oko 17,40 sati u ulici Kralja Tvrtka, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe J.Š. rođen 1999.godine iz Novog Travnika. Prilikom pregleda navedene osobe, isti je od sebe bacio 1 pvc vrečicu u kojoj se nalazi prosušena zeljasta materija za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 7 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 5 prometnih nesreća u kojima nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 384 prekršajna naloga, od  kojih 268 naloga je uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. - priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17