ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Offenbach

873x400_395.jpg

 

Zajednicu Bošnjaka u Njemačkoj potresla je tragična vijest o nalasku tijela mlade Bošnjakinje Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi u ribnjaku u naselju Rodgau u Offenbachu kod Frankfurta.

Njemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tijekom saslušanja njegova priča se učinila nevjerojatnom.

On je, kako saznaje Avaz od Bošnjaka koji žive u Offenbachu, kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali susjede otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubojstva. Nadira se, kako je otkriveno, planirala razvesti od Nermina, a što on nije mogao podnijeti. Obdukcijom je utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu, uslijed čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gdje je ostavio tijelo.

Par ima dvoje djece za koju je brigu preuzela susjeda. Policija sedmogodišnjeg dječaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o djeci.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17