ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Poznat po uzimanju narkotika

migrant marokanac

Policija Sarajevske županije utvrdila je da je migrant koji je jučer u Otesu ubio jednu osobu ranije uhićivan zbog droge.

Za njim se i dalje traga.

Kako saznaje “Avaz”, on je navodno sklon uporabi narkotika, a Policijska uprava Ilidža poslala je danas i njegovu fotografiju krim-službi Upravi policije.

Sada se pokušava utvrditi njegova lokacija, a vjeruje se da se krije negdje na području Ilidže ili Novog Grada. Vjeruje se da ima i pomagače, a iz MUP-a SŽ su potvrdili da je riječ o državljaninu Maroka.

Policija je večeras objavila njegove inicijale i fotografiju.

– Radeći na rasvjetljavanju i dokumentiranju vezanom za događaj u ulici Barska, područje općine Ilidža, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Sarajevo, došli su do saznanja da se u vrijeme istog na navedenom mjestu nalazila osoba inicijala A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka.

Molimo sve građane da eventualna saznanja o navedenoj osobi, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici, priopćili su iz MUP-a KS.

Podsjećamo, Jasmin Berović (36) ubijen je sinoć, jer je branio brata i njegovu imovinu./HMS/

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17