ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Deseci saslušani, nitko uhićen

sjetpa_kolak_osmrtnica.png

 

 Nemoćni starac 18. listopada ove godine brutalno je napadnut u svojoj kući u ulici Hadžialića Ograda, te je stravično mučen i maltretiran da bi počiniteljima otkrio gdje krije novac i dragocjenosti.

Kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, policija sumnja da su dvojica za sada nepoznatih muškaraca upala u Kolakovu kuću, gdje su ga vezali i dugo tukli.

Iskoristili su odsustvo starčevog sina, što ukazuje na to da su objekt dugo promatrali. Prema navodima izvora sarajevskog lista, starac je preživio horor, a napadači su ga gušili stavljajući mu najlonsku vreću na glavu. No ovaj prosvjetni radnik nije imao veliku ušteđevinu.

Napadači su uspjeli uzeti manju količinu novca prije nego su napravili veliku premetačinu u kući. Po dolasku policije na lice mjesta stari učitelj je bio živ, ali nije uspio kazati tko su napadači.

Prebačen je u travničku bolnicu, a potom i u KCUS, gdje je od posljedica mučenja i preminuo.

Od trenutka saznanja da je Kolak umro do danas saslušano je na desetke potencijalno osumnjičenih, a pojedinci su i poligrafski testirani, no za sada nitko nije uhićen.

Kako neslužbeno doznaje Avaz, iz kuće su izuzeti i određeni tragovi, među kojima je i DNK materijal, ali to za sada nije dovelo do osumnjičenih.

izvor: dnevnik.ba.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17