ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ubojice još na slobodi
 sehovic-vujinovic.jpg
 
 
 
Obitelji i prijatelji ubijenih, kolege, pa i građani Sarajeva, vjerovali su prije dvije godine da je počinjen prevelik zločin da bi ostao nerasvijetljen. Dvije godine poslije sve manje vjeruje da pravda, bar djelomično, može biti zadovoljena.

Uprava policije i Tužiteljstvo KS umiruju javnost da je rasvjetljavanje ovog kaznenog djela prioritet, da kontinuirano rade na tome i da je pod istragom više osoba.

"Do sada je u ovom predmetu poduzeto više od tisuću radnji dokumentiranja i dokazivanja, pa je tako saslušano i ispitano oko 300 osoba... Poligrafski je testirano 39 osoba. Izuzeto je oko 100 videonadzora", propćeno je.

Do novinara dolazi sve manje informacija o istrazi. Posljednja vijest, s početka 2020. godine, glasila je da je pripadnik automafije, koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca, uhićen na Palama zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela.

Sud Bosne i Hercegovine je 8. srpnja donio rješenje kojim se Marku Trifkoviću Žižanu, pripadniku automafije s Pala, ukida pritvor u kojem se nalazio od siječnja kada su ga uhitili pripadnici SIPA-e u okviru predmeta "Volan".

Na policajce Šehovića i Vujinovića je 26. listopada, oko 04:00 sata, otvorena vatra u naselju Alipašino Polje dok su bili u službenom vozilu. Adis Šehović je preminuo odmah, a Davor Vujinović nekoliko sati poslije u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

U čast sarajevskim herojima na današnji dan prošle godine otkriveno je spomen-obilježje koje je postavljeno u ulici Geteova do broja 1 u Sarajevu.
 
izvor:klix.ba.
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17