ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Pregled vozila: pronađena droga

mup-sbk-logo_820.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljena su četiri kaznena djela.

Dana 02.10.2020.godine oko 07,30 sati u PS Kiseljak je prijavljeno da je u mjestu Brestovsko, općina Kiseljak, u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada od strane P.T. rođen 1966.godine iz Kiseljaka prema A.N. rođena 1956.godine. Tom prilikom P.T. je istoj nožem nanio tjelesne povrede u predjelu ruku, nakon čega je sjekirom pričinio znatnu materijalnu štetu u navedenom objektu. 

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije, koji su osumnjičenog lišili slobode, te u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom poduzimaju aktivnosti na dokumentiranju i dokazivanju navedenog kazenenog djela.

Dana 02.10.2020.godine oko 22,00 sati u mjestu Han Ploča, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Ford, kojim je upravljao E.A. iz Kiseljaka. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirano je 16 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je pet prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 444 prekršajna naloga, od  kojih je 221 nalog uručen zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 32 vozača, od kojih je 8 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 5 vozila.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17