ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Vikend

 

busovaca-indijska- konoplja.jpg

 

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 07.08.2020.godine oko 21,00 sati u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak u suradnji s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a, na temelju naredbe Općinskog suda Travnik izvršili su pretres objekta i zemljišne parcele koju koristi F.J. rođen 1963.godine iz Busovače. Tom prilikom na navedenoj parceli, gdje se nalazi zasad malina,  pronađeno je 13 stabljika indijske konoplje.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužuteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Istog dana, oko 13,00 sati u mjestu Deveć, općina Gornji Vakuf – Uskoplje policijski službenici PS Gornji Vakuf – Uskoplje izvršili su kontrolu i pregled putničkog vozila marke VW Sharan, kojim je upravljao A.P. rođen 1953.godine iz Gruda. Tom prilikom pronađeno je nekoliko pvc vreća u kojima se, po izjavi vozača, nalazio isušeni duhan težine oko 200 kg.

O navedenom pronalasku obaviješteno je nadležno tužiteljstvo, pod čijim nadzorom i uputama se poduzimaju daljnje zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirano je 8  slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je 12 prometnih nezgoda u kojima  je 5 osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 474 prekršajnih naloga, od  kojih je 161 nalog uručen zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 28 vozača, od kojih je 5 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

 

0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17