ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
MUP KSB

1 crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području KSB prijavljeno je jedno kazneno djelo.

 

Dana 07.07.2020.godine oko 09,00 sati u mjestu Poljice, općina Bugojno policijski službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a, poduzimajući kontinuirane planske aktivnosti u borbi protiv krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno izvršili su pretres privatnog apartmana kojeg koristi Ć.E. rođen 1985.godine iz Zenice.

 

Prilikom pretresa navedenog apartmana pronađeno je oko 60 grama bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, zatim veći broj sličica za koje se sumnja da su halucinogene opojne droge „LSD“, kao i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga ecstazy.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom kaznenom djelu „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.
Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira te pet prometnih nesreća u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 253 prekršajna naloga, od kojih je 150 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 7 vozača, stoji u Izvješću MUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17