ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Akcije protiv zloupotrebe droga

mup žsb

 

Dana 12.06.2020.godine oko 18,00 sati u ulici Mehmeda Spahe, općina Novi Travnik,policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP SBK/KSB, izvršili su kontrolu i pregled lica A.Š. rođen 1983.godine. Tom prilikom  kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

 

Dana 13.06.2020. godine oko 17,45 sati u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP SBK/KSB u saradnji sa Jedinicom za specijalističku podršku MUP-a, policijskim službenicima tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak i policijskim službenicima PS Busovača, izvršili su kontrolu i pregled vozila Mercedes, registarskih oznaka K16 E 289. Tom prilikom kod osobe u vozilu, S.H. rođen 1990. godine iz Novog Travnika, pronađena je određena količina  materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

 

Istog dana oko 23,00 sata u ulici Vladimira Nazora, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak,izvršili su kontrolu i pregled vozila Passat, kojim je upravljao M.V. rođen 1996 godine iz Kiseljaka. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

 

U saradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv  osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa kaznenim djelima iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, stoji u izvješću MUP-a.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17