ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Kiseljak i Fojnica

1 crna kronika

 

U današnjem Izvješću MUP-a KSB u rubrici "naknadno rasvijetljena kanzena djela" stoji kratko izvješće o rasvjetljenju nekoliko pljački na području Kiseljaka i Fojnice u razdoblju od 17. do 30. travnja. Naime, ispostavilo se da se radi o istoj osobi, koja je, neslužbeno doznajemo, nakon što je otkrivena, priznala počinjena djela, a policiji su pomogle i dojave građana odnosno saznanja oštećenih.

Jedan od njih je i Miroslav Nikačević iz Kiseljaka, vlasnik "Nikačević keramike" koji nam se obratio još jučer, odmah po saznanju da je slučaj riješen, s ciljem da zahvali policijskim služenicima, a posebno djelatnicima odjela Krim policije PS Kiseljak i to konkretno Draganu Biliću, Almedinu Omiću i Harisu Bašiću te Renatu Drlji koji je sporne večeri bio u patroli. " Svi smo skloni i spremni upućivati kritike policiji no s ozbirom na odgovornost posla i uvjete u kojima rade, smatram da ih treba i pohvaliti i dati dodatnog motiva s vremena na vrijeme kako bi svoj posao radili još bolje. Većina njih svoj posao i radi odgovorno, poput gore navedenih oosba koje sam, s obzirom na krajnje profesionalan odnos prema konkretno ovom zadnjem slučaju u koji sam nažalost i sam bio uključen kao oštećena strana, imao potrebu i javno pohvaliti" kazao je Nikačević.

nikacevic-keramika.jpg

 

Inače, Policijski službenici PS Kiseljak uspješno su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe, koje je prijavljeno 17.04.2020.godine u mjestu Dugo Polje, općina Kiseljak. Djelo je izvršeno nasilnim otvaranjem kase na samouslužnoj autopraonici vlasništvo firme iz Kiseljaka, iz koje je otuđena određena količina novca.

U nastavku aktivnosti navedeni službenici su rasvijetlili i kazneno djelo počinjeno dana 25.04.2020.godine u mjestu Potkraj, općina Kiseljak, gdje je prijavljeno da je od strane NN počinitelja ili više njih izvršeno bušenje rezervoara od goriva na teretnom motornom vozilu marke Iveco, vlasništvo M.N. iz Kiseljaka.

Također, policijski službenici PS Fojnica rasvijetlili su kazneno djelo teške krađe koje je prijavljeno dana 30.04.2020.godine u ulici Bosanska, općina Fojnica. Navedeno djelo je izvršeno na samouslužnoj autopraoni, vlasništvo E.M. iz Fojnice, na način da su podesnim predmetom nasilno otvorene tri kase, odakle je otuđena određena količina novca.

Operativnim radom na terenu policijski službenici PS Fojnica i PS Kiseljak došli su do saznanja da je počinitelj navedenih kaznenih djela A.R. rođen 1980.godine iz Sarajeva, koji je lišen slobode i protiv njega slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji, stoji u Izvješću MUP-a KSB.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17