ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
DETALJI POLICIJSKE AKCIJE

droga sipa avaz

Nakon što je nedavno na području Hercegovine uhićeno šest osoba zbog krijumčarenja velikih količina marihuane, mediji odmotavaju klupko distribucije droge po Hercegovini i šire.

Pripadnici SIPA-e u ovoj akciji uhitili su Ivicu Antunovića i Nikicu Boškovića u Stocu, Ivana Cvijanovića u Kiseljaku, Borislava Kovačevića u Trebinju, te državljane Hrvatske Juricu i Marija Veletića.

Osumnjičeni su, piše portal Srpska.info, za krijumčarenje uzimali od 170 do 240 eura po kilogramu marihuane.

Izvor tog portala otkriva da su uhićeni radili vrlo profesionalno i da su, prema prvim informacijama, bili uključeni u krijumčarenje najmanje sedam tona marihuane, koja je prošla ili trebala proći kroz BiH.

Izvor Srpskainfo uključen u ovu istragu pojasnio je do detalja kako se spomenuta šestorka bavila krijumčarenjem marihuane.

"Droga je iz Albanije išla u Podgoricu, gdje je zatim prepakirana i najčešće skrivana u kamione. Drogu su stavljali u lažne podove u kamionima s prikolicom, ili u cisterne, i zatim je slali na put prema BiH",  rekao je njihov sugovornik.

Kad bi droga prešla granicu između Crne Gore i BiH, nastavila bi prema Stocu.

"Tu je vađena i skladištena, a zatim najčešće dalje prebacivana prema Zagrebu, te zatim u Njemačku i Poljsku. Šestorka koja je uhićena u BiH imala je posao da organizira transport droge i da se brine da ona stigne na planirane lokacije", navodi dalje izvor Srpska.info.

Dalje precizira da su oni za kilogram marihuane, koja iz Albanije stigne u BiH, uzimali 170 eura, a ako put nastavi dalje prema zemljama zapadne Europe još 240 eura po kilogramu.

Zbog toga se sumnja da su ovim poslovima zaradili više od dva milijuna maraka.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17