ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

1 crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je jedno kazneno djelo.


U četvrtak oko 20,00 sati u ulici M.Spahe, općina Novi Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osoba A.P. rođen 1992.godine, F.K. rođen 1997.godine i N.Č. rođen 1981.godine, svi iz Novog Travnika. Navedeni su zatečeni u parkiranom vozilu marke Opel Astra. Tom prilikom pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, kao i predmeti koji služe za pripremu i konzumiranje opojnih droga, stoji u priopćenju MUP-a.

Evidentiranio je pet slučajeva narušavanja javnog reda i mira te jedna prometna nesreća u kojoj nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 236 prekršajnih naloga, od kojih je 129 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 8 vozača, od kojih su 2 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17