• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

1 bilten crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljena su tri kaznena djela.

Dana 17.09.2019.godine oko 20,00 sati u ulici Voznik, općina Bugojno, policijski službenici PS Bugojno izvršili su kontrolu i pregled osobe B.Lj. rođen 1992.godine iz Bugojna. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana oko 22,00 sati u mjestu Vaganj, općina Jajce, policijski službenici PS Jajce izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao E.R. rođen 1995.godine iz Donjeg Vakufa. Prilikom kontrole kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. U nastavku aktivnosti, u ulici Hrast, općina Jajce kod osobe M.K. rođen 1996.godine pronađene su dvije PVC vrećice sa zeljastom materijom za koju se sumnja da je opojna droga.

Evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je osam osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 289 prekršajnih naloga, od kojih je 200 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

 

 

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17