ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

droga marihuana travnik

Foto:MUP SBK

Policijski službenici MUP-a Srednjobosanske županije otkrili su na području Travnika zasade indijske konoplje više od tri metra.

Biljke su otkrivene nakon prometne kontrole i pregleda vozila Škoda Fabia 10. rujna oko 11 sati u mjestu Putićevo u općini Travnik.

Službenici PS Travnik u suradnji sa policijskim službenicima Odjela kriminalističke policije MUP-a Srednjobosanske županije tada su kod suvozača suvozača u Škodi S.K. rođenog 1995. godine pronašli svježu zeljastu materiju za koju su posumnjali da je opojna droga canabis.
Tijekom kriminalističke obrade mladić je izjavio da ima zasađene četiri stabljike indijske konoplje u mjestu Fazlići, općina Travnik. Policijski službenici su pronašli i izuzeli navedene stabljike čija visina je dostizala čak 3 metra i 10 centimetara, što predstavlja jednu od najviših do sada pronađenih, navode iz MUP-a.

U suradnji s nadležnim županijskom tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa kaznenim djelom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17