• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

1 bilten crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljeno je devet kaznenih djela.


U nastavku planskih aktivnosti koje su usmjerene na borbu protiv kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, tokom protekla 24 sata provedene su četiri uspješne akcije.

Naime, dana 29.08.2019.godine oko 20,30 sati u ulici Bašbunar, općina Travnik, policijski službenici Odjela kriminalističke policije MUP SBK/KSB izvršili su kontrolu i pregled lica Š.D. rođen 1983.godine iz Travnika. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga canabis.


Istog dana oko 22,00 sati u mjestu Slimena, općina Travnik policijski službenici PS Travnik izvršili su kontrolu i pregled lica M.B. rođen 1997.godine iz Travnika. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga canabis.


Također, policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU i PS Bugojno u suradnji sa policijskim službenicima PS Gornji Vakuf/Uskoplje, su istog dana u 23,00 sati u ulici Šehitluci, općina Bugojno, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke Peugeot 307. Tom prilikom, kod lica u vozilu, M.F. rođen 1992. godine i K.A. rođen 1996 godine, obojica iz Bugojna, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

 

Akcija je nastavljena i u mjestu Kaonik, općina Busovača, gdje su dana 30.08.2019.godine u 01,00 sati policijski službenici Odjela kriminalističke policije MUP SBK/KSB i PS Busovača, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke Sharan, kojim je upravljao H.A. rođen 1996.godine iz Travnika. Prilikom kontrole kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i cannabis.

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17