ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

1 bilten crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljeno je šest kaznenih djela.


Dana 26.06.2019.godine oko 12,45 sati u PS Bugojno prijavljeno je razbojništvo nad radnicom kladionice koja se nalazi u neposrednoj bllizini autobuske stanice u Bugojnu. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Bugojno koji su tom prilikom došli do saznanja da je razbojništvo izvršio nepoznati muškarac, mlađe starosne dobi, koji je uz prijetnju nožem od radnice otuđio određenu količinu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

 

Policijski službenici PS Novi Travnik uspješno su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe, koje je izvršeno 13.06.2019. godine na štetu preduzeća KGL d.o.o. Novi Travnik. Tom prilikom je otuđen određen broj bušilica i brusilica, kao i raznih metalnih dijelova za građevinske i poljoprivredne strojeve, čime je pričinjena znatna materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su izvršioci navedenog djela M.K. rođen 1993.godine, M.S. rođen 1981.godine i E.Z. rođen 1992.godine, sva trojica iz Novog Travnika.

 

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17