ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

policija 1

U mjestu Donja Zimča kod Visokog sinoć u večernjim satima prilikom uhićenja jedne osobe došlo je do upotrebe vatrenog oružja, a jedna osoba je ranjena.
Ovu informaciju za Klix uhićenja muškarca B. G. upotrijebili i vatreno oružje te ga ranili.

"Budući da se radilo o višestrukom izvršitelju teških kaznenih djela, za kojeg se raspolagalo pouzdanim operativnim podacima da posjeduje vatreno oružje, i koji je u proteklom periodu svojim ponašanjem izazivao strah i uznemirenost mještana Visokog, Kiseljaka i drugih susjednih općina, formiran je operativni Štab, koji je u skladu sa prikupljenim operativnim podacima i saznanjima na terenu, rukovodio naznačenom akcijom, izdavao naredbe i koordinirao svim aktivnostima. Prilikom lišenja slobode, od strane policijskih službenika je upotrijebljeno službeno vatreno oružje, budući da se navedeno lice oglušilo o naredbe izdate od strane policijskih timova i isto je tom prilikom iskazalo namjeru da će ugroziti sigurnost policijskih službenika", kazala je Alić.

Kako Klix.ba saznaje uhićeni B. G. se već duže vremena skrivao od policije koja ga je i ranije pokušala uhapsiti zbog više teških djela koja mu se stavljaju na teret, ali sinoć nakon ranjavanja sproveden je u Policijsku stanicu Visoko na dalju istragu, a zatim i u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje je zadržan na promatranju uz policijski nadzor.

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17