• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

1 bilten crna kronika

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽSB su u nastavku planskih aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje stanja sigurnosti prometa, realizirali su još jednu akciju.

Naime, u protekla dva dana na području ŽSB provedena je akcija pojačane kontrole prometa sa posebnim naglaskom na kontrolu alkoholiziranosti vozača.

Osnovni cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća koje imaju za posljedicu poginula lica, teže i lakše povrijeđena lica, ali i materijalnu štetu.


Tijekom akcije iz prometa je zbog alkoholiziranosti isključeno 58 vozača, od kojih je 14 vozača lišeno slobode i zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. Također, zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 266 pekršajnih naloga.


Važnost navedene akcije se ogleda u činjenici da su alkoholizirani vozači potencijalni uzročnici nastanka nesreća, koje često imaju nesagledive posljedice u pogledu života i zdravlja ljudi, ali i imovine.

U cilju poboljšanja stanja sigurnosti prometa na području ŽSB, službenici policije će u narednom razdoblju nastaviti sa ovakvim i sličnim akcijama, stoji u priopćenju MUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17