• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

1 bilten crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljena su tri kaznena djela.

Dana 31.05.2019.godine u mjestu Stokovići, općina Novi Travnik, policijski službenici Odjela kriminalističke policije u suradnji sa policijskim službenicima PS Novi Travnik izvršili su pretres stana koji koristi B.T., rođen 1978.godine. Prilikom pretresa kod istog, kao i kod osobe zatečene u stanu, D.L. rođen 1977.godine, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis i određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Evidentirano je 19 slučajeva narušavanja javnog reda i mira te 18 prometnih nesreća u kojima je pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 436 prekršajnih naloga, od kojih je 149 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 18 vozača, od kojih su četiri vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

 

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 4 vozača.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17