ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policija u rijeci

 FOTO: klix.ba

 

U novotravničkom naselju Stojkovići noćas se odvijala prava drama kada su tijekom policijske potjere za vozilom koje se nije zaustavilo na policijski znak i bjegunci i policajci završili u rijeci Grlonici.

Naime, u rijeci Grlonici na dijelu s ostacima poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan policijski.

Neslužbeno, patrola s područja općine Travnik pokušala je zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojemu su bila dvojica Novotravničana, aa koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

Obzirom da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojemu se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, nitko nije zadobio teške tjelesne ozljede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan dovoljne govore fotografije automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke, prenosi drukciji.ba.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17