• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

pljacka mo stanic

foto:Bljesak.info

Jedna osoba ranjena je jučer u Mostaru nakon oružane pljačke i bijega pljačkaša s mjesta događaja, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.
Dogodilo se to sinoć oko 20 sati kada je radnik Delta security dojavio Policijskog upravi Mostar da na području Donje Jasenice vrši potjeru za kombijem firme Stanić commerce, koji je od strane tri nepoznata maskirana naoružana lica otet iz kruga navedene firme na lokalitetu Bišća Polja, put za Aluminijski kombinat, a koji je natovaren cigaretama.
Prilikom potjere, na putu za Slipčiće izvršitelji su pucali iz kombija iz vatrenog oružja i automatske puške i tom prilikom ranili jednog pripadnika Securityja i onesposobili njihovo vozilo, te nastavili u bijeg u pravcu Slipčića.
Navedeno vozilo je ubrzo pronađeno na lokalitetu Debelo brdo, a u njemu nije bilo cigareta. O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel kriminalističke policije i tužilac, a mjesto događaja je osigurano radi obavljanja uviđaja, priopćeno je danas iz MUP-a.

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17