• LEDA 2

hodzic emin kaknj

El-Emin Hadžić (22) za kojim se tragalo nakon nestanka puna dva mjeseca, pronađen je mrtav na Ponijerima u općini Kakanj, potvrđeno je za portal Klix.ba. Za Hadžićem se organizirano i intenzivno tragalo od 4. siječnja kada je nestao iz svoje vikendice na Ponijerima.

Akcija potrage za nestalim Hadžićem bila je prekinuta prije 10-tak dana. Međutim jutros su se članovi obitelji i prijatelji organizirali i krenuli u novu potragu. Tijelo El-Emina pronašli su u jednom potoku te su obavijestili policiju, a na teren je izašao i mrtvozornik. Ove informacije za Klix.ba potvrdio je šef Civilne zaštite Općine Kakanj Nurudin Hrusto.

U akciji pronalaska Hadžića u prvim danima potrage sudjelovalo je više od stotinu spašavatelja gorskih službi spašavanja i općinske te Federalne uprave civilne zaštite. Pretraga terena na motorima, vozilima, pješice, ali i sondiranjem ni mjesec poslije nije dala nikakve rezultate.

Potragu je otežavalo vrijeme koje nije išlo na ruku svima koji su sudjelovali u potrazi. Nanosi snijega više od jednog metra te jak vjetar otežavali su svaki dan potrage, zbog čega je ona u jednom trenutku, uz suglasnost obitelji nestalog, prekinuta.

 

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • LEDA

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • LEDA

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17