1 bilten kriminal

Dana 7.2.2019. godine na adresi Obišenjak, općina Travnik, policijski službenici Odjela kriminalističke policije u saradnji sa Jedinicom za specijalističku podršku, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršili su pretres kuće i pratećih objekata, koju koristi L.F. rođena 1982.godine. Prilikom pretresa pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga Cannabis. U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičene osobe se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Inače, tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljeno je jedno kazneno djelo, a evidentirana su i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

U istom razdoblju evidentirano je osam prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 242 prekršajna naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 187 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine. Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola isključena dva vozača, a zbog neregistriranosti isključena su dva vozila.

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17