ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
RECEPTI

tzdk.png

Iskustvo uživanja u grickanju čvaraka sa malo domaćeg kruha i luka dobiva apsolutno novu dimenziju kada se napravi pašteta od čvaraka. Čvarci, ta originalna hrvatska delikatesa kojom zamirišu prvi valovi zime kada krenu svinjokolje, fini su sami po sebi. Naravno, ako volite čvarke...

Pašteta od čvaraka

POTREBNO:

300 g čvaraka

2 jaja

6 kiselih krastavčića

sol

papar

ljuta crvena paprika

PRIPREMA:

1. Čvarke, kuhana jaja i krastavčiće samljeti što sitnije ili na mašinu za mljevenje mesa ili usitniti u blenderu.

2. Dodavati postepeno začine po želji. Malo soli, malo papra i začinske crvene paprike. Ako volite ljuto, dodajte malo čilija. I to je u biti to. Sve skupa dobro promiješajte da masa postane kompaktna, pospremite u kutiju s poklopcem u hladnjak.

3. Pašteta od čvaraka najbolje prija poslužena na šnitama domaćeg kruha uz malo luka. 

Dobar tek!

Vecernji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17