ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Najstariji bračni par

najstariji-bracni-par.jpg

Julio Caesar Mora i njegova supruga Waldramina Maclovia Quinteros iz Ekvadora u braku su već 79 godina i važe za najstariji bračni par na svijetu koji zajedno ima 215 godina zbog čega su ušli u Guinessovu knjigu rekorda. Julio ima 110 te da je rođen u ožujku 1910., a njegova 105-godišnja supruga u listopadu 1915. godine.

Julio i Waldramina su umirovljeni učitelji, a iako u svijetu postoje brakovi koji duže traju od njihovih, oni su proglašeni najstarijim supružnicimaUpoznali su se na školskom odmoru jer je Waldraminina sestra bila udana za Juliovog rođaka, a sedam godina nakon toga, točnije 7. veljače 1941. godine su se vjenčali.

Ceremonija vjenčanja je bila intimna i nazočili su joj samo članovi obitelji i bliski prijatelji.

"Jedinstvo obitelji se održava uz ljubav, uzajamno poštovanje, pošteni rad i obiteljske vrijednosti, a to je sve ključno za zdrav suživot", kazao je par u izjavi.

Imali su petero djece od kojih su svi završili fakultete, a nakon toga se obitelj proširila za još 11 unučadi, 21 praunuka i devet prapraunučadi. Njihov najstariji sin je preminuo u 58. godini.

Aura Cecilia, jedna od kćerki, kazala je da njezini roditelji uživaju u zajedničkim odlascima u kino i kazalište, kao i to da vole provoditi vrijeme u bašti i priređivati velike večere za obitelj i prijatelje.

Dodala je kako je ovaj par u dobrom zdravstvenom stanju te da im upravo nedostaju navedena okupljanja što im je trenutno onemogućeno zbog pandemije koronavirusa.

 

 

 

izvor: jabuka.tv

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17