logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

5°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Bugojno: U subotu izložba oldtimer vozila

oldtimer bugojno

Izložba oldtimer vozila bit će održana 9. lipnja u Bugojnu, u okviru 7. internacionalnog oldtimer rallyja "Travnik-Donji Vakuf-Bugojno 2018", koji tradicionalno organizira Oldtimer klub "Classic" iz Travnika.

Kako je kazala Zorica Van Heeswijk, tajnica ovog kluba, događaj će biti održan na platou Kulturno-sportskog centra Bugojno, od 16.30 do 18.30 sati.

"Naš klub obilježava deset godina uspješnog rada, a manifestaciju organiziramo već sedmi put. Svi zainteresirani građani bit će u prilici da na jednom mjestu pogledaju modele vozila, koje ne mogu često vidjeti u svakodnevnom životu", kazala je.

Član travničkog oldtimer kluba Ibrišim Subašić ističe kako će, uz vlasnike oldtimera iz Travnika i drugih općina SBK-a, svoje oldtimere posjetiocima predstaviti i sudionici iz regije.

"Bit će tu veoma interesantnih vozila. Neka od njih stara su više od osamdeset godina, i s datumom proizvodnje iz 1931. Naravno, ima i onih mlađih vozila koja se ubrajaju u oldtimere", naglasio je.

Isti dan, dodaje, izložba starih vozila bit će organizirana na trgu "Leipzig" u Travniku, a na njihovom putu do Bugojna, za vrijeme pauze i organiziranog ručka, moći će ih vidjeti i građani Donjeg Vakufa.

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17