logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

5°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

"Sve za Hrvatsku": Dva brata pjesmom ujedinila Herceg-Bosnu i sve Hrvate

dvojica

Dva brata, David i Josip Martino, u nedjelju su na YouTubeu objavili spot nove navijačke pjesme pod nazivom "Sve za Hrvatsku"

Budući da je do Svjetskoga nogometnoga prvenstva 2018. u Rusiji ostalo nešto više od 15 dana, ova navijačka pjesma bila bi tek jedna u nizu onih kojima se bodri momčad “Vatrenih” uoči odlaska u Rusiju. Međutim, David i Josip Martino ističu se posebnom namjerom – svojom su pjesmom željeli spomenuti i ujediniti sve hrvatske krajeve.

"Pjesmu smo radili isključivo kako bismo spomenuli hrvatske krajeve i ujedinili ih. Žalosno, ali i dijaspora je postala krajem u kojem živi sve više Hrvata. Zbog toga smo se potrudili povezati se s njima i prikazati ih, jer na sve strane svijeta nas put odnese", izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Martino.

Ova je pjesma iznimna i zbog spota i zbog teksta. Naime, u uvodnim prizorima dva su brata prikazana s hrvatskim grbovima na leđima koji počinju bijelim poljem, a u tekstu se – uz druge hrvatske krajeve – spominje i Herceg-Bosna, i to kao "zemlja sveta i ponosna".

Spot je i sniman na više lokacija u Hercegovini, a prepoznatljivi su kadrovi iz Širokoga Brijega, Mostara i Međugorja. Spot i pjesma su u kratkom vremenu izazvali oduševljenje kod slušatelja i mnoštvo pozitivnih komentara.

Inače, dva brata korijenima su vezana za Mostar, a Josip Martino 2016. godine objavio je svoj prvijenac "Iz Mostara grada".

Pogledajte spot “Sve za Hrvatsku” braće hercegovačkoga podrijetla.

artinfo.ba | preuzeto s portala grude-online.info

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17