logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Elif u Kiseljaku, dočekalo je više stotina učenika i građana

elif

Izabela Damla Guvenilir (Isabela Güvenilir) koja glumi Elif u istoimenoj seriji, koja je vrlo popularna u Bosni i Hercegovini, posjetila je Osnovnu školu "Kiseljak 1" u mjestu Hrastovi, općina Kiseljak u kojoj su je dočekali direktor Nermin Merhemić, nastavno osoblje i više stotina učenika, ali i građana Kiseljaka koji su iskoristili ovu priliku da se fotografiraju s omiljenom glumicom.

Ispred učenika OŠ "Kiseljak 1" cvijeće Izabeli predala je Sara Vrbić, s kojom je poslije Izabela sjedila u školskoj klupi.

Posebna škola

Naš reporter razgovarao je s devetogodišnjom glumicom iz Turske o dočeku u BiH.

"Nisam ranije doživjela ovaj osjećaj, mislim da je ova škola posebna i doček mi se zaista sviđa. BiH je lijepa država i volim je, te sam zato i došla drugi put ovdje. Ako me pozovete rado ću opet doći i to će me usrećiti, mada i ako me ne pozovete ja ću opet doći", rekla nam je Izabel, čime je nasmijala svoju pratnju.

U pratnji Izabele bile su njena majka Jurdanur Guvenilir (Yuradnur Güvenilir), sestra Nazli Guvenilir (Güvenilir), producentica serije "Elif", Inci Gulen (Gülen), kao i prevoditelj Mahir Pandžo koji nam se rado stavio na raspolaganje prilikom razgovora sa Izabelom. Tijekom posjete Izabela i pratnja nisu krili oduševljenje dočekom koji je spremljen za nju, te smo Izabelu zamolili za komentar o popularnosti koju ima u BiH.

Održala probu

"Mislim da sam ovdje popularnija, mada sam popularna i u Turskoj. Kada me ovdje ljudi vide na ulici prvo gledaju u mene, a onda me oslovljavaju po imenu koje nosim u seriji 'Elif, Elif', te se fotografiraju sa mnom. Čak osjetim malu šokiranost kod njih u tom trenutku jer me ne očekuju ovdje", rekla nam je Izabela za kraj.

Nakon druženja s osnovcima OŠ "Kiseljak 1", ali i pravljenja selfija s učenicima, Izabela je održala probu s učenikom ove škole, Bakirom Karasalihovićem, popularnim jutjuberom s kojim će danas u Zenici voditi program na manifestaciji Dan djeteta.

artinfo.ba | preuzeto s portala grad-busovaca.com

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

ZANIMLJIVOSTI

ARTBLOG: NOVA godina, bolja JA

 Došlo je to vrijeme godine kada svi žel

Otvoren prvi jedinstveni smoothie bar na području ŽSB

Osnivanjem Fitness centra “My way” u T

Božićno vrijeme još traje

Ako niste nekome čestitali Božić, još

Ljepotu Jajca želi vidjeti cijeli svijet

  Prekrasni srednjovjekovni, kralj

SRETAN ROĐENDAN GENERALE

  Bog je na našoj strani i s nji

(VIDEO)Blagdani kod obitelji Marković u Kiseljaku

Na Badnji dan ekipa Hayat TV-a bila je

Tiha noć u Kraljevoj Sutjesci

Ako bi se mogao zamisliti idiličan Bož

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17