× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • Počivao u miru

dragan bozin rip

Preminuo je djelatnik Grada Kaštela Draga Božin. Izaslanstvo Općine Kiseljak će nazočiti posljednjem ispraćaju a uoči istog, Načelnik Općine je uputio izraze sućuti:

Prijateljstvo Grada Kaštela i Općine Kiseljak traje više od 20 godina stoga je sasvim razumljivo da su i međuljudski, poslovni odnosi djelatnika dviju institucija odavno prešli u prava prijateljstva.

Jedna od osoba koja je od samog početka bila dionikom ove suradnje je svakako Dragan Božin. Vijest o njegovoj smrti nas je stoga iskreno rastužila. Iako smo s nadom u izlječenje pratili njegovu borbu s teškom bolešću, za ovako nešto nikad ne možemo biti spremni. Međutim, ono što možemo je pamtiti njegov vedar duh, pozitivnu energiju kojoj smo se veselili svake godine kada bi posjećivao naš Kiseljak kao i sve što je učinio za nas i ovo prijateljstvo koje ćemo ubuduće, njegovati i njemu u čast! Njegovoj obitelji prije svega, prijateljima, suradnicima i svim djelatnicima Grada Kaštela, u ime cijele Općine Kiseljak i nadasve svoje osobno, upućujem iskrenu sućut, stoji u izjavi  načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka.

Artinfo.baI

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.