× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Podrška studentima

napredak-busovaca.jpg

U prostorijama Općine Busovača održan je sastanak načelnika općine Busovača, Asima Mekića i dopredsjednika HKD-a Napredak Josipa Križanovića, piše HMS.

Tema razgovora bila je stipendiranje studenata na području općine Busovača. Napredak, kao institucija koja dodjeljuje najveći broj stipendija na godišnjoj razini, i ove godine je objavio javni poziv na koji su se prijavili i mnogi studenti s područja općine Busovača.

Budući da je Općina Busovača prošle godine dodijelila 75 000 KM za stipendiranje studenata u odnosu na planiranih 45 000 KM, ove godine se javila ideja da se kroz koordinaciju i dogovor Općine Busovača, HKD-a Napredak podružnica Busovača i Vlade Kantona Središnja Bosna osiguraju stipendije, ili potpore svim studentima

Načelnik Mekić je prihvatio ovu inicijativu te su dogovoreni naredni nužni koraci kako bi svaki student postao korisnik barem jedne stipendije koju će osigurati neka od ove tri institucije.

Na ovaj način HKD Napredak i Općina Busovača još jednom pokazuju kako se dijalogom i suradnjom mogu postići rezultati u korist krajnjeg korisnika, odnosno mladih ljudi koji se danas školuju, a sutra će voditi društveno-političke procese ovog grada.

HKD Napredak je prepoznao niz općina u Središnjoj Bosni koje vode aktivnosti u smjeru da svaki student dobije stipendiju što je u skladu s temeljnim misijom HKD Napredak.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.