ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Nakon sastanka s Novalićem

goran cerkez
"Potreban je i veći i jači angažman inspekcija, kao i ministarstava unutarnjih poslova."

U zgradi Vlade Federacije BiH je održan radni sastanak na poziv premijera Fadila Novalića, kojem su prisustvovali predstavnici Federalne uprave civilne zaštite, Federalnog ministarstva unutarnjih poslova, Federalne uprave za inspekcijske poslove te Ministarstva zdravstva FBiH, u čije ime se medijima obratio Goran Čerkez.

Cilj ovog radnog sastanka je bio razmjena informacija o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji te poduzimanje i praćenje mjera u borbi protiv koronavirusa.

"Konstatirali smo da je stanje dosta teško, ali da ga još uvijek kontroliramo. Potrebno je učiniti i dodatne napore da se situacija stabilizira. Potreban je i veći i jači angažman inspekcija, kao i ministarstava unutarnjih poslova", kazao je Čerkez dodavši da je evidentno da postoji kršenje mjera i da inspekcija na tome radi.

Poručio je da je niz instrumenata na raspolaganju županijama u borbi protiv virusa, a da to nije "lockdown" koji ne bi mogli izdržati. Ono što također ne bi mogli izdržati je brzo širenje zaraze.

Govoreći o kapacitetu, Čerkez je kazao da veliki priljev pacijenata u bolnice ne predstavlja problem samo zbog nedovoljnog broja kreveta, nego i zbog manjka osoblja koje treba liječiti hospitalizirane, prenosi dnevnik.ba

Na radnom sastanku je dogovoreno da se u ponedjeljak federalni premijer sastane s premijerima županija, ministrima zdravstva te predstavnicima Federalne uprave za inspekcijske poslove, Civilne zaštite i s dva predsjedatelja Parlamenta FBiH kako bi razgovarali o mjerama i pojačanju aktivnosti na sprječavanju širenja virusa.0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17