ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Na GP zadržavanja do 30 minuta

bihamk logo

Zbog teretnog vozila koji stoji na cesti, a učestvovalo je jučer u prometnoj nezgodi na dionici M-16.2 Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje (na prijevoju Makljen), saobraća se usporeno-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (na dionici od Ljubinja do skretanja za Ravno), svaki dan (osim nedjelje) od 08 do 14 sati obustavlja se promet. . Za vrijeme obustave vozila se preusmjeravaju na put Stolac-Berkovići-Bileća-Trebinje.

Promet se zbog radova svaki dan (osim nedjelje) u vremenu od 08 do 16 sati obustavlja i na regionalnom putu Crna Rijeka-Mrkonjić Grad (u mjestu Bjelajce).

U tijrku je sanacija tunela Vinac (Jajce-Donji Vakuf) i Jasen (Prozor-Jablanica), zbog čega je promet obustavljen i preusmjeren na obilaznice oko tunela.

Zbog radova na mostu u mjestu Reljevo (Jošanica-Rajlovac), kao i na mostu preko rijeke Drine u Goraždu (R-448), promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Radovi na sanaciji mostova u toku su i na putnim pravcima: Srebrenik-Šićki Brod (preko Tinje, u mjestu Drenik), Olovo-Semizovac (dva mosta preko Ljubine), kao i na petlji Blatuša, kod Zenice, a na tim lokacijama saobraća se usporeno.

U toku su radovi na asfaltiranju magistralnog puta M.14.1 Brčko – Bijeljina (od kružnog toka “Ilićka” do naselja Gredice). Za vrijeme izvođenja radova prometuje se usporeno-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta. Na graničnim prijelazima Hum i Metaljka nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, dok je granični prijelaz Deleuša od ranije zatvoren zbog radova, priopćeno je iz BIHAMK-a.

0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17