ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Pomoć potrebitima

crveni kriz kiseljak

Volonteri Crvenog križa Kiseljak i ovoga se puta stavljaju na raspolaganje svima kojima je pomoć potrebna.

"Prateći upute dobijene kroz strukturu Crvenog kriza, a sve u svezi sa novonastalom situacijom za prevenciju sirenja korona virusa, obavjestavamo Vas da od sutra Crveni kriz Kiseljak stavlja na raspolaganje svoje volontere za slijedece aktivnosti:
-odlazak u nabavku hrane, dostava lijekova, kontaktiranje i odlazak kod lijecnika i drugo za osobe koje spadaju u rizicne skupine zaraze korona virusom (osobe starije životne dobi, osobe koje su oboljele od drugih bolesti, obitelji sa više djece..)" stoji u obavijesti

.
Ukoliko ste u rizičnoj skupini ili poznajete nekoga kome je potrebno nešto od navedenog, možete se javiti svaki dan u terminu od 10:00 do 14:00h na sljedeće brojeve telefona:


062 506 419 Zerina
063 237 152 Mujo

 

Ipak, rad će im otežavati nepostojanje automobila vlasništvu organizacije nego ovise o privatnom prijevozu.

"Mi smo se pridržavali uputa koje su nam dostavljene vezano za virus, plakati vezani za prevenciju širenja zaraze su polijepljeni po gradu. Problem je što ni mi ne posjedujemo veće kolicčne zastitne opreme a trenutno i nema u nabavci. Redovno dobivamo upute za dalje, tako da neke aktivnosti poput održavanja općinskog natjecanja iz prve pomoći ce biti odgođene do daljnjeg" kazali su za Artinfo.

Zanimalo nas je i stanje vezano za akcije darivanja krvi.  

"Što se tiče zaliha krvi, dobili smo obavijest od Crvenog križa KSB da se planirane akcije održavaju kako je i planirano s tim da se darivatelji obavijeste da ne dolaze na akcije ukoliko su bili u inostranstvu zadnjih 28 dana te da se izbjegavaju gužve na akcijama. Naša planirana iduća akcija je krajem mjeseca travnja", kazali su.

 

IM/artfino.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17