ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Raspored

kiseljak bozic advent nakiceno

Vikend pred nama bit će dosad najsadržajniji kada je riječ o programu "Adventa u Kiseljaku".

Druženje u petak otvaraju članovi svih sekcija Hrvatskog folklornog društva Fra Karlo Kujundžić, Brestovsko, koji na Trg kneza Radoje ne dolaze praznih ruku, nego kako su obećali, sa kolačima i odličnom zabavom. Program počinje u 18 sati.

U subotu pak, Plesna škola LDF i Srednja škola "IGK" Kiseljak spremaju plesnu poslasticu u gradskoj dvorani gdje će održati humanitarni koncert za Patrika Ivanovića iz Žepča( 2001.) koji  ima urođenu srčanu manu i zaista treba našu pomoć.


Nakon gradske dvorane, program se ponovno seli na Trg gdje nas očekuje nešto zaista novo. Naime, osim uobičajenih "adventskih proizvoda" svi posjetitelji će na Trgu kneza Radoje imati priliku kušati i brudet. Ovo tipično dalmatinsko jelo, upravo će od ribe iz Jadrana na našem Adventu ovaj specijalitet za sve Kiseljačane,u subotu, besplatno, pripraviti dečki iz udruge “Prvi ročnik Hrvatske vojske” iz Ploča. Udruga je sastavljena od novaka od kojih je,  1991. godine, formirana prva satnija mornaričko-desantnog pješaštva u Hrvatskoj.

Osim u dobroj hrani, uživat ćemo i u dobroj glazbi za koju će u subotu biti zadužen bend mladih „El Shaddai“.

U nedjelju nas ponovno očekuje pravi glazbeni spektakl. Riječ je o koncertu Akademskog zbora Pro musica i Tamburaškog sastava Mostar. Više od 70 članova zbora i orkestra nastupit će u župnoj crkvi Svetog Ilije u Kiseljaku, nakon večernje mise.

Vikend će zaključiti "Dream team babe" iz Ljubuškog nastupom na Trgu od 19 sati.

 

79205050_2722587964459714_8495934662881837056_n.jpg

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17