× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • U utorak

 

travnik-akcija.jpg

Dana 19.11.2019.godine u okviru projekta Rad policije u zajednici, policijski službenici Policijske stanice Travnik u suradnji sa Centrom za edukaciju mladih Travnik,  realizirali su  zajedničku akciju  pod nazivom „NE BRŽE OD ŽIVOTA“, kojoj je cilj podizanje svijesti vozača o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju.

Navedena akcija je realizirana u mjestu Donje Putićevo, općina Travnik, na punktu redovne kontrole vozača i motornih vozila.

Prilikom provođenja akcije, volonteri Centra za edukaciju mladih Travnik, zajedno sa policijskim službenicima PS Travnik, su vozačima dijelili informativne letke i upoznali ih sa statistikom o prometnim nesrećama u BiH, uzrokovanim konzumiranjem alkohola, te kaznenim odredbama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima BiH, koje se tiču vožnje pod utjecajem alkohola.Također, policijski službenici su testirali vozače motornih vozila na prisustvo alkohola u organizmu, što je rezultiralo isključenjem jednog vozača iz prometa i oduzimanjem vozačke dozvole.

Ovo je bila još jedna u nizu uspješnih zajedničkih aktivnosti CEM-a Travnik  i MUP-a SBK/KSB Travnik, čija će se suradnja nastaviti i u narednom periodu.

travnik.jpg

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.