× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • PR Days Mostariensis

pr days 1

 

Na Filozofskom fakultetu u Mostaru po četvrti put se održava međunarodna znanstveno – stručna konferencija PR Dasy Mostariensis pod naziom Kriza i krizno komuniciranje. Otvorena je u srijedu, 20. studenog, studentskim modulom od osam izlaganja sa sveučilišta iz Mostara, Banja Luke, Osijeka, Zagreba, Dubrovnika i Beograda. Panel je bio natjecateljskog karaktera te su, po odluci peteročlanog žirija, studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu proglašeni najboljima.

"Obzirom da svi radimo, imali smo jako malo vremena da se organiziramo, ali se naš trud ipak isplatio", rekao je za Artinfo Dositej Stojković, koji je uz kolegice Anu Kuljanin i Ivu Jocić, bio prikladno nagrađen.

 

pr days 2

 

U okviru programa potpisan je sporazum o suradnji za obavljanje stručne prakse studenata Odnosa s javnošću sa sljedećim partnerima: RAK (Regulatorna agencija za komunikacije), Meggle, Sberbank,Vijeće Ministara Bosne i Hercegovine.

Posebna pozornost se posvetila predstavljanju knjiga koje se bave problemom i načinima komuniciranjima te predstavljanje časopisa South Eastern European Journal of Communication. Konferenciju prati i trodnevni sajam stručne literature nakladnika Školska knjiga, Synopsis, Mate i Clio.

Ispred Udruge za odnose s javnošću Bosne i Hercegovina (PRIBA), obratio se Vedran Peršić skrećući pozornost studenata šro ih čega na tržištu rada, a Društvo Srbije za odnose s javnošću predstavio je Dušan Stojaković.

 

Tereza Š/ artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.