• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

zene poslodavci

Na večerašnjem Ladies night by Inoma događaju, bit će predstavljeno i nekoliko udruga, nevladinih organizacija koje je već duže vremena rade ili tek počinju raditi na oblastima koje su od važnosti za žene.

Jedna od njih, ujedno najmlađa je Filomena' novoosnovana udruga koja djeluje na području općine Kiseljak. Udruga je osnovana s ciljem povećanja svijesti o ulozi žene i majke u društvu kroz edukaciju i implementaciju programa koji trenutno ne postoje u gradu.

Na manifestaciji će se predstaviti i organizacija Zraka sunca Kiseljak koja okuplja žene oboljele od karcinoma dojke kao žene koje im svojim angažmanom žele pomoći i olakšati borbu s bolešću.

Više od pet godina aktivnog rada slavi i udruga Fojnička žena čije će se članice večeras predstaviti svojim proizvodima i rukotvorinama.

Udruga  je osnovana nakon borbe za rijeku Gvožđanku a prerasla je u godine lijepog druženja, rada, humanitarnih akcija i brojnih drugih aktivnosti.

Na ovim prostorima manje poznato, ali diljem BiH već godinama uspješno Udruženje poslovnih žena u BiH večeras će također predstaviti svoj rad. Riječ je o udruženju koje pruža podršku razvoju poduzetništva žena kroz međusobno povezivanje žena poduzetnica, poslovnih žena, edukaciju i savjetovanje.

Podsjećamo, dame Kiseljaka i okolice u petak će imati priliku uživati u četvrtom izdanju događaja Ladies night. I ove godine, pod parolom Kazalište i žene a uz potporu tvrtke Inoma, udruga Arka donosi večer kulture i zabave u naš grad namijenjenu samo ženama.

Premda je prethodno bio najavljem Hrvatski dom, zbg zasad najavljenih dobrih vremenskih prilika te veće zainteresiranosti dama, lokacija je promijenjena te će događaj biti održan na Trgu kneza Radoje (plato ispod zgrade općina) a događaj će ugostiti hit komediju Magacin kabarea "PREKVALIFIKOVANA".

PREKVALIFIKOVANA je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava pronaći novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospoDŽica i roDŽena Sarajka. Ona je PREKVALIFIKOVANA

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan.U predstavi igra Sanela Krsmanović, glumica koja je i autorica teksta u kojem se na duhoviti način dotiče problema nezaposlenosti koji je naša svakodnevnica. Upravo način na koji ova izvrsna glumica komunicira sa publikom koju na urnebesno smiješan način uključuje u predstavu razlog su zašto ova predstava dupkom puni sve dosadašnje izvedbe.

Osim predstave organizatori pripremaju i izložbu fotografija pod nazivom "Žene Kiseljaka" kao odu prošlim vremenima te njihovom doprinosu pravednijem i kvalitetnijem društvu kojem danas svjedočimo.

Ulaz je besplatan a dame će uživati u glazbi uživo benda Dreamhouse i neizostavnim ljetnim koktelima.

Projekt je podržala Općina Kiseljak, predsjedatelj Sabor Josip Kvasina, Federalno i Županijsko ministarstvo kulture, Sarajevski kiseljak, Salon vjenčanica Arijana.

 I ovoga puta, sve posjetiteljice će se vratiti kući sa malim poklonima.

VIDIMO SE VEČERAS U 20 sati.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17